Gezocht: jonge
muzikanten met
minimaal 1 jaar
ervaring

Speel jij al minimaal 1 jaar op een muziekinstrument en lijkt het jou leuk om mee te doen met een écht Orkest? Dan is YO Haarlem (Young Orchestra Haarlem) iets voor jou! YO Haarlem speelt tijdens projecten van 10 weken met thema’s als Filmmuziek, Pop & Poetry, Jazz & World of Rap. Elke 10 weken sluiten we af met een optreden in de buurt voor ouders en fans. We werken samen met een wisselende dirigent en een cultuurpartner om het project vorm te geven.

yo_achtergrond3

Repetities

De repetities starten hopelijk in februari als de maatregelen dat toelaten. Je kunt je opgeven voor twee verschillende locaties:

Haarlem Noord
Dirigent: Rodney Calis
Het Verhalenhuis (Van Egmondstraat 7
Donderd 18.45 – 19.30 uur

Schalkwijk
Dirigent: Misha Sporck
Wereldmuziekschool (Plaza Centrum Schalkwijk)
Dinsdag 18.45 – 19.30 uur

Of we in februari op beide locaties gaan starten is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Hoe het werkt

Ben jij tussen de 10 en 18 jaar? Dan kun je meedoen met de wekelijkse repetities. De muziek is speciaal voor het orkest gemaakt, zodat je op verschillende niveaus kunt meespelen. Instromen is elke 10 weken mogelijk. Deelname is helemaal gratis! De concerten zijn ook gratis toegankelijk voor ouders en fans.

Doe mee!

YO Haarlem is nieuw opgericht. In februari 2022 starten we met het eerste project. Gebruik onderstaande link om je aan te melden. Doe dit vóór 31 januari2022. Wij nemen in de week van 7 februari contact met je op.

Talent hebben we allemaal! Maar we krijgen niet altijd de kans om dat talent te laten groeien. Daar komt nu verandering in. Hart voor Talent is er voor alle jongeren die verder willen met hun creatieve talent. Of dat nu muziek, dans, theater of beeldende kunst is. Hart voor Talent is een project van Hart en wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande partners.