Gezocht: jonge
muzikanten met
minimaal 1 jaar
ervaring

Speel jij al minimaal 1 jaar op een muziekinstrument en lijkt het jou leuk om mee te doen met een écht Orkest? Dan is YO Haarlem (Young Orchestra Haarlem) iets voor jou! We werken in 12 weken samen met een dirigent toe naar een optreden. Meedoen is helemaal gratis!

yo_achtergrond3

Repetities

28 september – 21 december 2023
Iedere donderdag 17:00-18:00 uur
Hart – Kleine Houtweg 18 in Haarlem

Dirigent: Rodney Calis

Hoe het werkt

Ben jij tussen de 9 en 13 jaar? Dan kun je meedoen met de wekelijkse repetities. De muziek is speciaal voor het orkest gemaakt, zodat je op verschillende niveaus kunt meespelen. Deelname is helemaal gratis! Op 21 december sluit YO Haarlem af met een optreden voor alle ouders, familie en fans.

Doe mee!

In september 2023 starten we met de repetities. Gebruik onderstaande link om je aan te melden. Doe dit vóór 18 september 2023. Wij nemen voor de start van de repetities contact met je op.

Talent hebben we allemaal! Maar we krijgen niet altijd de kans om dat talent te laten groeien. Daar komt nu verandering in. Hart voor Talent is er voor alle jongeren die verder willen met hun creatieve talent. Of dat nu muziek, dans, theater of beeldende kunst is. Hart voor Talent is een project van Hart en wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande partners.