Het is tijd om Haarlem
kennis te laten maken
met Urban Talent!!

Ben jij graag met je vrienden aan het rappen, dj-en of streetdancen? Of maak jij de vetste graffiti kunstwerken? Voor Urban Talent on Stage zoeken we jonge artiesten (10-18 jaar) die verder willen met hun talent.

Hoe het werkt

Deelname is gratis. Sterker nog, we reserveren een bedrag van € 500 voor jou! Hiermee kun je jouw urban talent ontwikkelen! We maken graag jouw dromen waar. Samen kiezen we de professionals die jou/jullie het beste kan begeleiden. We geven jou en je vrienden de kans om toffe clinics te kiezen en vervolgens heel Haarlem te laten genieten van jouw/jullie talent! Patronaat Haarlem en de Stichting Slachthuis bieden professionele podia om los op te gaan. Zorg jij dat al je vrienden erbij zijn?

Doe mee!

Pak deze kans en meld je vóór 1 januari 2022 aan! 

Talent hebben we allemaal! Maar we krijgen niet altijd de kans om dat talent te laten groeien. Daar komt nu verandering in. Hart voor Talent is er voor alle jongeren die verder willen met hun creatieve talent. Of dat nu muziek, dans, theater of beeldende kunst is. Hart voor Talent is een project van Hart en wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande partners.